BASES-VALENCI脌

 1. El projecte “Camins a la Mar” es presentar脿 davant les ve茂nes i ve茂ns de Massamagrell el dimarts, 22 de gener el 2019.
 2. Aquesta iniciativa compta amb el finan莽ament de la Diputaci贸 de Val猫ncia (脌rea de Medi Ambient).
 3. Per participar en el proc茅s participatiu de “Camins a la Mar” la persona ha d’estar registrada al Portal de Participaci贸 Ciutadana “Massamagrell Participa” i complir amb les condicions legals i d’煤s.
 4. Es podr脿 votar des de les 09:00聽hores del dia 23 de gener 2019 fins a les 20:00 hores del dia 6 de febrer el 2019.
 5. Cada persona nom茅s podr脿 un m脿xim de 3 opcions, podent canviar el sentit de vot fins a l’煤ltim dia del per铆ode de votacions.
 6. L’opci贸 guanyadora ser脿 la que m茅s vots aconsegueixe en el proc茅s participatiu. El resultat es recollir脿 en una acta i es publicar脿 en el Portal de Participaci贸 i les xarxes socials de l’Ajuntament de Massamagrell.
 7. La Regidoria de Participaci贸 Ciutadana promour脿 campanyes #apeudecarrer per dinamitzar el proc茅s de participaci贸 i donar suport t猫cnic a persones amb dificultats tecnol貌giques. Els dies de suport i dinamitzaci贸 s’anunciaran per les xarxes socials de l’Ajuntament de Massamagrell.
 8. Qualsevol dubte, suggeriment o problema t猫cnic es pot contactar amb el Servei de Suport mitjan莽ant el correu: participa@massamagrell.es

VEURE DOCUMENT T脠CNIC COMPLET DEL PROJECTE: DESCARREGAR AC脥

Regidoria de Participaci贸 Ciutadana

Ajuntament de Massamagrell

BASES-CASTELLANO

 1. El proyecto 鈥淐amins a la Mar鈥 se presentar谩 ante las vecinas y vecinos de Massamagrell el martes, 22 de enero 2019.
 2. Esta iniciativa cuenta con la financiaci贸n de la Diputaci贸 de Val猫ncia (脌rea de Medi Ambient).
 3. Para participar en el proceso participativo de 鈥Camins a la Mar鈥 la persona ha de estar registrada en el Portal de Participaci贸n Ciudadana 鈥淢assamagrell Participa鈥 y cumplir con las condiciones legales y de uso.
 4. Se podr谩 votar desde las 09:00聽horas del d铆a 23 de enero 2019 hasta las 20:00 horas del d铆a 6 de febrero 2019.
 5. Cada persona s贸lo podr谩 un m谩ximo de 3 opciones, pudiendo cambiar el sentido de voto hasta el 煤ltimo d铆a del periodo de votaciones.
 6. La opci贸n ganadora ser谩 la que m谩s votos consiga en el proceso participativo. El resultado se recoger谩 en un acta y se publicar谩 en el Portal de Participaci贸n y las redes sociales del Ayuntamiento de Massamagrell.
 7. La Concejal铆a de Participaci贸n Ciudadana promover谩 campa帽as #apeudecarrer para dinamizar el proceso de participaci贸n y dar soporte t茅cnico a personas con dificultades tecnol贸gicas. Los d铆as de soporte y dinamizaci贸n se anunciar谩n por las redes sociales del Ayuntamiento de Massamagrell.
 8. Cualquier duda, sugerencia o problema t茅cnico se puede contactar con el Servicio de Soporte mediante el correo: participa@massamagrell.es

VER DOCUMENTO T脡CNICO COMPLETO DEL PROYECTO: DESCARGAR AQU脥聽

 

Concejal铆a de Participaci贸n Ciudadana

Ajuntament de Massamagrell